Uitvaartwensen

De dienstverlening bij Westerveld Uitvaartzorg begint niet pas op het moment dat een dierbare komt te overlijden. Wij bieden u ook 'voor een overlijden' al persoonlijke begeleiding en service.

Uitvaartwensen vastleggen
Steeds vaker komt het voor dat mensen tijdens hun leven al gaan nadenken over de dood en hun eigen uitvaart. Dus niet alleen bij ouderdom of ziekte, maar juist ook al op jongere leeftijd.
Onze uitvaartverzorgers kunnen in een persoonlijk, geheel vrijblijvend gesprek met u de uitvaartwensen bespreken en vormgeven. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden en is voor iedereen mogelijk.

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek, vult u dan gerust onderstaand formulier in en verstuur deze naar ons of neem contact met ons op: 023 – 303 2760.

U kunt met iedere uitvaartverzekering bij ons terecht.

De voordelen van het vastleggen van uw uitvaartwensen zijn:
       –  Uw uitvaartwensen kunt u altijd later nog aanpassen.
       –  Uw nabestaanden weten later zeker dat zij de juiste keuzes maken.
       –  Wij geven u de zekerheid dat alles goed geregeld is.
       –  Een geruststellend gevoel voor iedereen.

Voorgesprek
Soms is het wenselijk dat een uitvaart al wordt besproken voordat u of uw dierbare komt te overlijden. Bijvoorbeeld; om individuele wensen bij het afscheid en de uitvaart vast te leggen of wanneer iemand ongeneeslijk ziek is. In een voorgesprek nemen onze uitvaartverzorgers uw wensen met u door en leggen deze vast op papier. Daarbij kunt u zelf bepalen welke wensen er vooraf worden besproken en op papier worden gezet. Na ons gesprek ontvangt u een uitgewerkt uitvaartwensenformulier die u kunt bespreken met de naaste familie of om te bewaren bij uw eigen administratie of uitvaartverzekeringen. Ook ontvangt u een duidelijk overzicht van de uitvaartkosten, zodat u weet of de kosten aansluiten bij uw budget en/of uitvaartverzekeringen. Wij bewaren altijd een kopie, zodat bij een melding van overlijden de wensen bij ons ook bekend zijn.

Indien u een voorgesprek wenst kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken om samen met één van onze uitvaartverzorgers uw uitvaartwensen te bespreken en vast te leggen.


Mijn uitvaartwensen doorgeven

U kunt in onderstaand wensenformulier al enkele uitvaartwensen aan ons doorgeven. Binnen 24 uur, na ontvangst, zal een van onze uitvaartverzorgers met u contact opnemen voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak. Zodat wij uw ingevulde uitvaartwensen met u kunnen bespreken en vastleggen. Wij willen u vragen om uw contactgegevens in te vullen bij 'algemene gegevens'.
Delen:
 
Translate »