Onze werkwijze

Er komt enorm veel op u af als een dierbare overlijdt. Westerveld Uitvaartzorg vertaalt uw wens naar een waardig afscheid. Zodat u afscheid neemt zoals u dat wilt. Vanaf de eerste dag proberen wij tijd en rust te scheppen. De zorg voor een afscheid van de overledene, afspraken voor de uitvaartlocatie, datum en tijd of het maken van de rouwkaart zijn belangrijke zaken waar als eerste de aandacht aan gegeven moet worden. Er is veel mogelijk, bijvoorbeeld op het gebied van bloemen, rouwvervoer, maar ook als het gaat om uitvaartlocaties. Wij verzorgen een crematie of begrafenis voor iedereen, met of zonder verzekering. Neem contact met ons op via telefoonnummer 023 – 303 2760 en laat ons uw uitvaart regelen.

Uitvaartverzorging

Westerveld Uitvaartzorg staat voor betrokkenheid en een passend afscheid. Het is voor ons een uitdaging om een perfect verzorgde, stijl- en respectvolle uitvaart te organiseren en te begeleiden. Wij verzorgen vele uitvaarten in de dorpen rondom Hoofddorp, zoals Heemstede, Nieuw-Vennep, Zandvoort, Lisse en natuurlijk daarbuiten. Wij luisteren naar de wensen en leggen u de mogelijkheden voor, geven u de leiding en assisteren daarbij. Er is vaak veel mogelijk als het gaat om de opbaring en uitvaartverzorging. Het grote voordeel is dat wij alle lokale mogelijkheden en gebruiken kennen. Wij vertellen u dan ook graag, in een geheel vrijblijvend en kosteloos voorgesprek, over wat er allemaal kan bij het regelen van een uitvaart. Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek, neemt u dan gerust contact met ons op.

Begrafenis regelen

Voor een begraafplaats zijn er meerdere locaties in Hoofddorp en omgeving waar u terecht kunt. Hierover vertellen we u graag. Van de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer: u kunt alles aan ons overlaten. Wij regelen de begrafenis, zoals u dat graag wilt.

Crematie regelen

In de omgeving van Hoofddorp zijn er een aantal crematoria; crematorium Haarlemmermeer in Nieuw-Vennep, crematorium Duin- en Bollenstreek in Lisse, en crematorium Westerveld in Driehuis. Wij gaan altijd met u mee naar het crematorium, zodat we u kunnen bijstaan. Wilt u echter gebruik maken van een crematorium ergens anders in ons land, dan is dat geen probleem. Wij regelen de crematie en uitvaart samen met u.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom een uitvaart regelen in Hoofddorp, Heemstede, Zandvoort of Nieuw-Vennep voor u, dan helpen wij u graag verder. Ons team kan een uitvaart regelen, die volledig aan uw wensen voldoet. Wat kunnen we voor u doen?


Contact

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen
Delen:
 
Translate »