Nazorg

Stichting Nabestaandenzorg
Heeft u onlangs afscheid moeten nemen van uw dierbare?
Merkt u dat na een aantal weken uw omgeving weer verdergaat met de dagelijkse gang van zaken, maar dat bij u het gemis van uw dierbare alleen maar meer voelbaar wordt? 
De confrontatie met het gemis, het zetten van de eerste stappen in een veranderd leven, de afwikkeling van de nalatenschap en de daarbij komende administratie kunnen voor veel vragen zorgen.
Bij Stichting Nabestaandenzorg werken betrokken nazorgconsulenten die u in deze moeilijke periode bijstaan en ondersteunen. Zij hebben aandacht voor uw situatie en helpen u bij de verschillende vragen waar u mee te maken krijgt. 
Klik hier om naar de webpagina te gaan van Stichting Nabestaandenzorg voor meer informatie.

Digitale Nazorg
Met ervaring in de forensische, digitale opsporing en bekend met vrijwel alle technische (on)mogelijkheden, ondersteunen wij rechtmatige eigenaren en nabestaanden op digitaal gebied.
Met Digitale Nazorg helpen wij jou bij:
– het toegankelijk maken van telefoons en computers met een defect of waarvan de code onbekend is
– herstellen van data bij vanaf niet meer leesbare of beschadigde harde schijven, USB-sticks en geheugenkaarten digitaliseren van oude gegevensdragers waar dierbaar foto-, video- of beeldmateriaal op staat
– voorkomen van identiteitsfraude door computers, telefoons en harde schijven met persoonlijke gegevens gecertificeerd te vernietigen
– het volledig onderzoeken van apparatuur wanneer er vragen zijn na een overlijden of (twijfel) bij zelfdoding

Met moderne technieken en onze specialistische kennis, kan jij hiermee weer beschikken over gegevens op ontoegankelijke of defecte hardware voor mooie en persoonlijke herinneringen of noodzakelijke informatie. En kunnen wij het niet? Dan is het technisch (nog) niet mogelijk.

Met onze handige opzegprocedure i-Finish kunt u van steeds meer bedrijven snel en makkelijk vinden hoe o.a. abonnementen, lidmaatschappen en accounts en nieuwsbrieven kunnen worden beëindigd en opgezegd, bijvoorbeeld bij verhuizen, emigreren of na overlijden. En het gebruik van deze door ons gecontroleerde informatie is zelfs helemaal gratis! Ziet u er tegenop om alles zelf uit te zoeken, lang in de wacht te staan, opzegbrieven te sturen of heeft u gewoon geen zin om steeds tegen administratieve zaken aan te lopen? Wij nemen al die zorgen over opzeggingen uit handen.
Klik hier om naar de webpagina te gaan van Digitale Nazorg voor meer informatie.
Klik hier om naar de webpagina te gaan van de i-Finish opzegmodule van Digitale Nazorg.

NabestaandenLoket
Het goed afwikkelen van een nalatenschap is lastig, maar essentieel. NabestaandenLoket is samen met de uitvaartsector ontwikkeld om daar bij te ondersteunen. Een persoonlijk account, chat en telefonische helpdesk zorgen ervoor dat de juiste zaken op het juiste moment geregeld worden. Hierbij staan betrouwbaarheid en gebruikersgemak voorop. NabestaandenLoket geeft naast duidelijke informatie, ook tips en herinneringen over de afwikkeling van een overlijden aan nabestaanden.
Klik hier om naar de webpagina te gaan van NabestaandenLoket voor meer informatie.
Heeft u via Westerveld Uitvaartzorg inloggegevens ontvangen? 
Dan kunt u hier klikken om naar de inlogpagina te gaan.

Delen:
 
Translate »