Budget

De budget uitvaartkist wordt door Westerveld Uitvaartzorg aanbevolen indien er een zeer beperkt budget is voor de uitvaart of indien er een natura-uitvaarverzekering (ook wel een verzekering met dienstenpakket genoemd) is afgesloten en de uitvaart door Westerveld Uitvaartzorg wordt verzorgd. Deze budget uitvaartkist is een keurig nette kist waarbij een printfolie van 'licht eiken' is aangebracht op een plaatmateriaal. De uitstraling lijkt op massief licht eikenhout. Laat u zich op deze pagina inspireren of bekijk de grafkisten per categorie door een keuze te maken uit:
– Collectie uitvaartkisten   –   Printfolie   –   Gefineerd   –   Massief   –   Duurzaam    –   Staatsbosbeheer   –   Fair Trade   –   Gevlochten   –   Zelf kist ontwerpen   –   Opbaarplank   –   Budget uitvaartkist
 
Budget uitvaartkist in combinatie met natura-uitvaartverzekering
Bij een natura-uitvaartverzekering wordt in het dienstenpakket meestal een standaard uitvaartkist vergoed. De grote uitvaartverzekeringsmaatschappijen, die deze polissen hebben afgegeven, kunnen op basis van het aantal polissen een grote hoeveelheid kisten met voordelen inkopen en daarbij wordt als standaard uitvaartkist de door ons aanbevolen type budget uitvaartkist gebruikt. Westerveld Uitvaartzorg is een onafhankelijke uitvaartonderneming, is niet aangesloten bij een van de grote verzekeringsmaatschappijen en heeft deze voordelen niet. Toch zijn wij u terwille want heeft u een natura-uitvaartverzekering en wenst u dat Westerveld Uitvaartzorg de uitvaart gaat verzorgen dan vergoeden wij deze budget uitvaartkist, zonder bijkomende kosten*.

Uitvaartkist ontwerpen of maken
Westerveld Uitvaartzorg kan uitvaartkisten leveren in een door u gewenste Ral-kleur, maar u kunt ook zelf een uitvaartkist ontwerpen en maken. Dit kan een uitvaart persoonlijker maken. Er zijn wel richtlijnen voor het zelf maken van een uitvaartkist. Deze richtlijnen kunt u HIER lezen.

Uw uitvaartkist vastleggen in uw uitvaartwensen
Weet u nu al welke uitvaartkist u wilt? U kunt uw keuze alvast op papier zetten of leg uw keuze vast in ons uitvaartwensenformulier. Meer informatie vindt u op onze pagina uitvaartwensen.


 

Model: 1-20 HB8 (UN)

Eiken printfolie, budget uitvaartkist

Bekleding: gerimpeld satijn roomwit
Deksel.: vlak
Grepen: houten B-grepen
Modelnr.: 1-20 HB8 (UN)


Klik HIER om terug te gaan naar de beginpagina uitvaartkisten.

* na overleg van een polisblad en afhankelijk van de polisvoorwaarden.

Informatie aanvragen?

Wilt u meer informatie ontvangen?
Delen:
 
Translate »