Keurmerk Uitvaartzorg

Logo Stichting Keurmerk Uitvaartzorg Westerveld Uitvaartzorg is sinds 2009 houder van het certificaat 'Keurmerk Uitvaartzorg', het kwaliteitskeurmerk van de uitvaartbranche in Nederland.
Dit keurmerk waarborgt een professionele en kwalitatieve dienstverlening.
Periodiek toets een onafhankelijke certificatie-instelling of wij nog aan de hoge kwaliteitseisen voldoen.

Het 'Keurmerk Uitvaartzorg' biedt u de zekerheid dat u voor een uitvaartonderneming met een uitstekende dienstverlening kiest.

De zes zekerheden

Door het certificaat kunt u bij Westerveld Uitvaartzorg vertrouwen dat de dienstverlening voldoet aan de zes zekerheden die Stichting Keurmerk Uitvaartzorg stelt aan het keurmerk.

Dit zijn de zes zekerheden:

Zes Zekerheden

Logo Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

 1. Heldere afspraken over uitvoering

  De gemaakte afspraken omtrent de uitvoering van de uitvaart wordt schriftelijk door onze uitvaartverzorgers vastgelegd. Ook als er later nog wijzigingen plaatsvinden. Dit voorkomt onnodige misverstanden.

 2. Transparante kostenbegroting

  De kosten van de uitvaart en de gemaakte prijsafspraken worden schriftelijk vastgelegd door onze uitvaartverzorgers, inclusief eventuele latere wijzigingen.

 3. Goede organisatie van de uitvaart

  Onze uitvaartverzorgers garanderen een correcte uitvoering van de uitvaart van begin tot eind.

 4. Bekwaam personeel

  Het personeel van onze uitvaartonderneming is gekwalificeerd, houdt kennis op peil en verzorgt jaarlijks voldoende uitvaarten. Om de kwaliteit en de vakbekwaamheid van onze uitvaartverzorgers te waarborgen is er het 'Register Uitvaartverzorgers'.

 5. Doelmatige klachtenafhandeling

  Onze uitvaartverzorgers hanteren een adequate klachtenafhandelingsprocedure. Heeft u een klacht en komt u er samen niet uit, dan kunt u de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen inschakelen.

 6. Klanttevredenheidsonderzoek

  Tevredenheid van de klant staat natuurlijk voorop. Wij vragen daarom na elke uitvaart feedback aan de opdrachtgever van de uitvaart. Als keurmerkhouder zijn wij verplicht de resultaten van dit klanttevredenheidsonderzoek te analyseren en waar nodig de dienstverlening aan te passen.

Zoekt u een uitvaartonderneming met het Keurmerk Uitvaartzorg of wilt u meer informatie over het Keurmerk Uitvaartzorg dan kunt u dat HIER lezen.


Contact

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen
Delen:
 
Translate »