BGNU-lid

 

Westerveld Uitvaartzorg is lid van de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen – BGNU.

Wanneer uw dierbare komt te overlijden is dit een ingrijpende gebeurtenis. Onze uitvaartverzorgers zijn uw partner en raadgever in uitvaartzorg. Zij geven u advies en reiken concrete ideeën aan om uw gevoelens en wensen te vertalen naar een mooie afscheidsceremonie. Als BGNU-lid dienen wij te werken volgens de eisen van het Keurmerk Uitvaartzorg: zo regelt u niet alleen een passend afscheid, maar geeft het u ook de zekerheid dat u met een uitstekende uitvaartonderneming te maken heeft.

BGNU, wat doen zij?

BGNU staat voor Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen, een vereniging die de belangen van de uitvaartbranche en met name van haar leden behartigt.

BGNU-leden zijn in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg en dienen te werken volgens de eisen van het Keurmerk Uitvaartzorg. Hierdoor kunt u bij een onderneming met een gecertificeerde Keurmerk Uitvaartzorg duidelijke communicatie, heldere afspraken en transparantie over de kosten verwachten.

Bent u opdrachtgever bij een van de BGNU-leden en heeft u een klacht waar u onderling niet uitkomt, dan kunt u terecht bij de Ombudsman Uitvaartwezen. De BGNU heeft zich hiervoor aangesloten bij de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen.

De BGNU heeft regelmatig overleg met andere organisaties binnen en buiten de uitvaartbranche en met de overheid.
Hierdoor behartig de BGNU de belangen en ondersteunt de BGNU haar leden bij het voldoen aan de wet- en regelgeving die ondernemingen in de uitvaartbranche raakt.

BGNU kernbegrippen

De kernbegrippen voor BGNU en haar leden zijn:

  • begrip en medeleven
  • keuzevrijheid en keuzemogelijkheden
  • zekerheid en betrouwbaarheid
  • transparantie en duidelijkheid

 

Zoekt u een uitvaartonderneming de aangesloten is bij de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen of wilt u meer informatie lezen dan kunt u dat HIER lezen.


Contact

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen
Delen:
 
Translate »